vrouw_op_vogel

Luisterwaaier

Deze waaier neemt je mee in het boeiende luisterproces dat Focussen heet. Je vindt er praktische handreikingen om in contact te komen met wat zich in jouw binnenste afspeelt. Je hoeft geen oplossingen te zoeken voor wat je daar aantreft, die vinden zichzelf, op voorwaarde dat je het de kans geeft zichzelf te ontvouwen.

Luisterwaaier

De waaier is onderverdeeld in een aantal fasen, daarbinnen worden steeds kleine stapjes aangereikt. In ieder gedeelte vind je ook aanwijzingen voor als het niet zomaar vanzelf lukt.

De luisterwaaier kost inclusief verzending 25 euro, voor België 27,50 euro.

Je kunt de waaier bestellen door een email te sturen naar aaffien.de.vries@gmail.com.

Videokanaal met Focusing-sessies

Op dit video kanaal vind je diverse losse focusing-fragmenten en 7 complete sessies. Ze laten de rijkdom en de diepgang van Focusing zien en íets van de diversiteit daarvan. De sessies worden begeleid door Erna de Bruijn, Christine Langeveld en Aaffien de Vries.

De opnames laten zien hoe je een cliënt kunt helpen niet samen te vallen met een probleem of een emotie maar daar een veilige afstand toe te vinden. Ook kun je zien hoe een begeleider kan helpen een knoop van innerlijke tegenstrijdigheden te ontwarren.

Prijs voor toegang is een eenmalig bedrag van 15 euro. Je kunt de toegang krijgen door een email te sturen naar aaffien.de.vries@gmail.com .

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van cursussen, workshops en inspirerend nieuws? Abonneer je dan via onderstaande button op de nieuwsbrief van Focuscentrum Aaffien de Vries.
>> Aanmelden